A-Laser.com

I like one 4 weeks and you may step three night

August 23, 2022

Friday,

Since malam ni sibling rajin sangat taip web log, thus sis nak ceritaa lahh pasal Anisah Emran. Hiks.:) Who is she personally? Dia ni ibarat belangkas aku date matrik, org cakap dia adik aku. Kat mana2 jee aku pergi tak sah takde Nisaa. Aku pulak jenis pilih kawan sebenarnyaa, maka dia antara org2 yang terpilih untuk jadi sebahagia dari hidup aku sepanjang kat matrik duluu.

Purpose Done

Hellooo. Yee yeee tengah busy FYP ni tapi sister gatal tangan nak taip ceritaaa ni. HAHA. Sajee nak taip walau dah melekat dalam kotak memori, mana lahh tahu esok lusa sibling hilang ingatan, adalah bukti nak bagi pulih ingatan balik kann. Sebab nanti hilang kenangan manis, tak syiokkk ahhh. Okayy dahh dahh, back into the storyline.

Sis taip entry ni dengan senyum tak sudah walaupun penat sebenarnya harini. Maklumlahh semalam sampai je Ganu sis terus jadi driver melayankan girlfriends semua ni makan laahhh apa lahh. Takpee sis dah biasaaa. :p Pahtu tidur pulakk pukul 4, haa amik kauu nak dekat pukul 9 baru sedar, tu pun sambung tidur balik. Hekhek. Buruk perangai sis sebenarnyaaa. >,< Nasib sedar nak pi jumpa SV. Tu yang bertambah kusut kepala sis. Ehh terlarii topik lagi. Baru taip, klu cerita mulut lagi banyak persimpangan nyaa ni. :D

Okayyyy, soo sebenarnyaa sibling nak show ‘How the plan started’ Haha. Sis ni jenis, kalau dia nak dia buat. Thus kalau ada yang mulut-mulut mengataaa, “Weyyy sanggup kau pergi JB semata-mata nak tengok dia konvo?”, “Tak kahwin lagi kot, dah kecoh2.” or after all kalau ada yang nak mengata tu kannn. Senang jelaa aku nak cakap kat sini, aku jee tahu banyak mana dia berhabis untuk aku. Yelaa takkan setiap kali keluar, dia berhabis duit belanja makan, belanja duit minyak apa semuaa tu nak kene revise satu malaysia kann. Takkan lahh aku takde sound judgment bab2 macam ni. Malu kot org berhabis duit untuk kau padahal ‘TAK KAHWIN LAGI KOTTTT. ‘ Ehh tercaps secure pulak :p

Therefore the bundle been bila aku selalu dapat mcm2 dari diaa, manageable nak balas tuu mestilahh kene package baik punyaaaa. Haha. dos bulan punya bundle tauu. Tak percaya tanya Nisaa. Huhu. Tapi sepanjang dos bulan tuuu mcm2 plan lahhh terkeluar dari kepala aku nii. Tapi a portion of the package are nak datang buat amaze jee. Heee. Alang2 Nisa asyikk provok aku suh datang JB therefore aku pun bgtau lahh Nisaa tunggu cik abe aku konvo aku datang sekali jumpaa. Tapi pai jadi plan tuu. Biarlahh aku je yg tahu.

Plan yang aku boleh cerita kat sini, kronologinyaaa macam ni laa. Aku janji dengan Nisaa nak dtg JB, so bila aku dapat tahu cik abe kita konvo bulan cuatro haaa mmg sekali bundle lahh. Aku pun bgtau lahh Nisaa. “Nisaaaaa, kau tunggu ehh aku dtg JB bulan cuatro nanti.” Nisa punya delighted tu setiap bulan dia tanya aku jadi ke https://datingranking.net/escort-directory/san-francisco/ tak datang, tapi bila tanyaa cik abe ni dia asyik lahh tak tahu bila specific tarikh dia konvo. Sampai dahh bulan cuatro, aku tanya lagi tapi kali ni tahu dahh tarikh cuma tatahu bila tarikh dia naik pentas. Huhu. Punya taknak dia syak sampai sanggup pergi cari kat page Fesko UTM, siap pm haa jangan tatahuu. Pahtu bukak site tengok tarikh konvo, last2 cik abe sendiri bagitau. Kahkah. Rasa mcm weyyy baik tayah cari, last2 senang jee nak tahu, siap tahu plan hari konvo dia lagiii. Cisss.

Okayy lepas dah dapat tahu, seminggu lebih sebelum tu lagi aku dah beli tiket, taknak nanti kelam kabut cari tiket. Very benda very first dah settle. Tinggal nak pergi jee. Tapi dok fikir pulakk nak bagi apaa, sebabnyaa taknak bagi bunga, nanti layu, masuk tong sampah, taknak bagi coklat, nanti panas2 cair pahtu takde benda nak buat kenangan, nanti makan keluar balik :p Pahtu nak bagi barang2 lelaki, alamakkk lari bajet lahh pulak sebab barang2 lelaki awat mahainyaaa. Kah! Makanyaaa 3 hari sebelum pergi order lahh kat Puteri owl comel cantik yang rasa sayang pulak nak bagi. Kahkah. Ni hadiah mmg fresh punyaaa, sebelum pergi stesen bas pagi tu baru pi amik kat rumah Puteri.

Be Sociable, Share!
  • Connect with Us:

    Facebook Twitter LinkedIn RSS Feeds